NYMIZ SIGNA UN ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB L’HOSPITAL SANT JOAN DE DÉU DINS DEL MARC DEL PROJECTE “PILOT: ÚNICAS”

Barcelona, Maig 2024 – Nymiz, líder en el desenvolupament de solucions tecnològiques per a la protecció de dades, ha signat una col·laboració amb L’Hospital Sant Joan de Déu, dins del projecte “Pilot: ÚNICAS – Implementation of a Pediatric Network for Personalised Medicine in Rare Pediatric Diseases”.

L’objectiu d’aquest projecte és crear una xarxa federada d’intercanvi de dades entre 6 hospital pediàtrics de referència d’Espanya, que permetrà millorar la prevenció, el diagnòstic i el tractament dels pacients amb malalties rares.

Mitjançant aquest acord, l’Hospital Sant Joan de Déu implementarà la innovadora plataforma de Nymiz per anonimitzar i pseudonimitzar dades sensibles, garantint una medicina més segura, eficient, preventiva i predictiva. Aquesta tecnologia permetrà als investigadors accedir a dades d’alta qualitat sense comprometre la privadesa individual, essencial per a l’avenç en estudis mèdics i científics.

“Estem encantats de col·laborar amb l’Hospital Sant Joan de Déu dins el marc del projecte ”Pilot ÚNICAS”, comenta Oscar Villanueva Cañizares, CEO de Nymiz. “La nostra tecnologia no només protegeix les dades personals, sinó que també facilita la realització d’anàlisis complexes, essencials per a la innovació en la salut i la medicina.”

La solució de Nymiz està dissenyada per a la seva aplicació en un ampli rang d’indústries, però és particularment pertinent en el camp de la investigació mèdica, on la privadesa i la seguretat de les dades són de màxima importància. Amb estils d’arquitectura basats en microserveis i una API robusta, la plataforma es pot integrar fàcilment en diversos entorns de treball, proporcionant una capa addicional de seguretat a les dades en risc d’exposició.

L’aliança entre Nymiz i l’Hospital Sant Joan de Déu, no només exemplifica una nova realitat per a un sistema sanitari més eficaç en la investigació mèdica, sinó que també estableix un nou estàndard en la protecció de la privadesa sanitària dels individus i pacients involucrats.

Aquest projecte ha estat finançat per l’Instituto de Salud Carlos III (ISCIII) mitjançant el projecte “PMP22/00008”, amb els Fons Next Generation UE de la Unió Europea per al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. El projecte està gestionat per la Fundació de Recerca Sant Joan de Déu.

Colaboracion-sanidad-proteccion-datos-PHI-Nymiz

Sobre Nymiz

Nymiz és una empresa pionera en solucions de programari per a la protecció de dades, especialitzada en anonimització i pseudonimització per a diversos sectors com la salut, la banca, el sector legal i l’administració pública.

Focalitzat en documents no estructurats (documents ofimàtics, pdf, imatge) així com bases de dades, la seva eina està basada en Intel·ligència artificial amb Processament del Llenguatge Natural (NLP) per garantir un ús segur i eficaç en l’anàlisi d’informació personal sanitària (PHI).

Sobre la Fundació per a la Recerca i Docència Sant Joan de Déu

La Fundació per a la Recerca i Docència Sant Joan de Déu és una entitat líder en recerca mèdica creada per donar cobertura a l’activitat de recerca que es realitza, tant en l’àmbit biomèdic com en el social. Té com a missió investigar els problemes de salut que pertanyen a la medicina pediàtrica i com aquests afecten el desenvolupament humà, tant en l’àmbit de la salut física com mental, amb l’objectiu de millorar el benestar i qualitat de vida de la població.

more insights